Wednesday, October 13, 2010

Makan @ Sara Thai Kuantan

Salam semua.. Dah lama tak update blog kesayangan ni.. Bukan tak kisah dekat blog ni tapi macam2 event happened dalam sebulan ni.. Last week kami balik Kuantan sempena dengan convocation adik En. Hubby, Izran dan juga kenduri doa selamat untuk Mama & Abah yang akan menunaikan haji. Alhamdulillah.. Bulan ni bulan yang penuh dengan kegembiraan.. Berita yang paling gembira adalah kami sekarang bukan lagi berdua tapi akan bertiga.. :) Semoga Allah lindungi jantung hati kami ini..


Makan malam bersempena dengan convocation Izran @ Sara Thai Kuantan
Jom tengok!

Tom Yam


Sotong Tepung yang gebu!


Kangkung Belacan, Kerabu Mangga

Dan...

Ikan Siakap Steam.. En. Hubby lupa nak ambil gambar coz dia dah start makan dah! ;)
Makanan sedap sangat.. Harga pun berpatutan..

Thank you to Izran & Sha coz belanja makan!
Congratulations & happy convocation.. Have a great career ahead.. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Like This Recipe?

Share |

Search This Blog