Saturday, September 25, 2010

Welcome Back! :)

Salam semua... Puasa sudah.. Raya pun sudah.. Cepat betul masa berlalu kan.. Dah lama tak blogging rasa rindu sangat dekat my kitchen ni.. Actually minggu ni i tak berapa sihat.. Demam + stomach cramp + sakit kepala + muntah2.. Memang cukup pakej.. Masak pun simple2 je.. Tak ada resepi baru.. Ok la.. Let the pictures tell the story.. :)


Jamuan raya ke-4 @ my hometown
My mum order nasi beriyani..


Breakfast with carbonara requested by En. Hubby
Dah jemu makan raya dishes kot.. ;)


My red velvet cupcake with cream cheese topping.. Siapa yang nak order let me know ya.. :)


Banana carrot cake@Cameron Highlands
Craving to eat this!


And the good news.. Ingat lagi tak story 'suka duka membuat roti' yang i post dulu.. Finally i dah berjaya buat roti sebelum raya hari tu.. En. Hubby belikan yis yang baru.. Betul la yis yang i beli tu dah mati.. ;)


Doh naik..


Dan naik lagi...


Roti yang gebu...


I love cooking & baking so much! Nanti i upload recipe yang baru ye..

Tq En. Hubby for the pictures.. :)



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Like This Recipe?

Share |

Search This Blog